Skip to content Skip to footer

VERSE KOE- EN BUFFELPRODUCTEN IN ONZE HOEVEWINKEL

In onze hoevewinkel in Zoersel kan u terecht voor verse melk en tal van hoeveproducten, afkomstig van de koeien en buffels op onze boerderij, alsook van collega boerderijen. U bent steeds van harte welkom om tijdens de openingsuren onze producten te komen ontdekken.

Koe- en buffermelk

We tappen koe- en buffelmelk af rechtstreeks uit de koeltanks. De melk is dus volledig onbewerkt en ’s ochtends vers gemolken. Om ons steentje bij te dragen aan het milieu, hanteren we kortingen per liter voor klanten die zelf hun eigen herbruikbare verpakking meenemen (denk bijvoorbeeld aan een glazen fles, emmertje, tonnetje, …). Uiteraard is er ook melk te verkrijgen in verpakkingen die we zelf aanbieden, namelijk: een fles van 2L, een emmer van 5L. Zo kan je ook de melk laten tappen indien dit naar wens is!

Heerlijke hoeveproducten

Daarnaast vindt u een ruim aanbod aan diverse hoeveproducten in onze hoevewinkel zoals verschillende soorten dessertjes, (drink)yoghurts, platte kaas, harde kaas, boter, honing, eieren, aardappels, noem maar op. We hebben eveneens een uitgebreide buffelafdeling met buffelmelk, buffelyoghurt, buffelijs, buffelfeta, buffelmozzarella, buffelboter en buffelkaas. De smaak van buffelmelk is heel romig maar toch fris, en bevat 40% minder cholesterol dan koemelk. Bovendien kunnen mensen met een koemelkallergie en lactose-intolerantie buffelmelkproducten wel verdragen.

OPENINGSUREN VAN ONZE HOEVEWINKEL

Maandag

Gesloten

Dinsdag

Gesloten

Woensdag

14:00-18:00

Donderdag

14:00-18:00

Vrijdag

14:00-20:00 (Juli en Augustus 14:00 – 18:00)

Zaterdag

14:00-18:00

Zondag

Gesloten

Contacteer Ons

Voor meer informatie over onze producten kan u altijd contact met ons opnemen. We helpen u graag!

Keysershoeve | Koeien- buffelboerderij

Adres

Raymond Delbekestraat 211,
2980 Zoersel
Antwerpen – België

Contacteer Ons

GSM: 0486 48 12 82
info@keysershoeve.com
BTW: BE 0672.851.683

Keysershoeve © 2024. All Rights Reserved. Website laten maken door Wondernet