Skip to content Skip to footer

MALS BUFFELVLEES DAT U GEPROEFD MOET HEBBEN

In ons hoevewinkeltje is er heerlijk mals buffelvlees in Zoersel te verkrijgen, uit eigen fokkerij. Lees hieronder meer over onze buffels en vleesaanbod.

Buffels op onze boerderij

De stiertjes die bij ons geboren worden verblijven het grootste deel van het jaar in de weides rond onze boerderij. Enkel in de winter als het weer echt te slecht is, staan ze binnen op stal. Onze buffels houden in tegenstelling tot koeien heel veel van water. Het is ook daarom dat de buffels een zwemvijver hebben in de weide. Hier liggen ze in de zomermaanden heerlijk in te relaxen – vaak met enkel hun kop boven water. Maar ook regen en modder schrikken hen totaal niet af. Als ze kunnen grazen op een grote groene weide, staan ze toch nog liever allemaal samen in het hoekje van de weide waar wel modder is.

Wat is er te verkrijgen?

In onze winkel in Zoersel hebben we buffelstoofvlees, steaks, entrecotes, gehakt, hamburgers, … Hou er wel rekening mee dat het aanbod kan variëren omdat we pas een nieuwe buffelstier slachten als de vorige verkocht is. De eerste 4 dagen na de aankomst van het vlees uit de slachterij in ons winkeltje is het vacuüm verpakt vers te verkrijgen, daarna gaat het de diepvriezer in. Wil u graag hiervan op de hoogte blijven? Schrijf u dan in op onze nieuwsbrief. U ontvangt dan een week voor de slachtdatum een berichtje. Neem gerust contact op voor meer informatie over ons buffelvlees.

Keysershoeve | Koeien- buffelboerderij

Adres

Raymond Delbekestraat 211,
2980 Zoersel
Antwerpen – België

Contacteer Ons

GSM: 0486 48 12 82
info@keysershoeve.com
BTW: BE 0672.851.683

Keysershoeve © 2024. All Rights Reserved. Website laten maken door Wondernet